Administrationsselskab til administration af ejendomme

Søger du et administrationsselskab, der kan stå for udlejning af dine lejeboliger? Eller søger du en lejebolig, som du kan bo i? Så kan Boligstart være et oplagt bud. Vi udlejer boliger i hele Danmark, og vi har mange års erfaring inden for udlejningsbranchen.

Ring til tlf. 79 30 40 42, hvis du ønsker at høre mere om vores administration af ejendomme.

Er du udlejer?

Det er nemt at lade Boligstart stå for din administration af ejendomme. Vores administrationsselskab står for al kontakten med lejerne, og vi udformer lejekontrakter i samarbejde med vores juridiske samarbejdspartnere. Det eneste du skal sørge for er at undersøge, om huslejen bliver betalt og at det bogførings- og skattemæssigt er registreret korrekt. Du vil derfor kun blive involveret i forbindelse med større ting og ved udskiftning af lejere.

Er du lejer?

Vi udlejer vores ejendomme efter en venteliste, hvor du prioriterer de ejendomme, som du helt vil have. På den måde sikrer vi, at du er en af de første, der får tilbudt de boliger, der ligger højest på din prioriteringsliste. Hvis du ikke finder en bolig, der lever op til dine ønsker og behov, er du velkommen til at kontakte os. Så skriver vi dig op på en særskilt liste, og kontakter dig, hvis der kommer en bolig efter dine ønsker.

Kontakt Boligstart

Vil du gerne have yderligere informationer omkring vores administration af ejendomme, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf. 79 30 40 42 eller via vores mail info@boligstart.dk. Boligstart er dit professionelle administrationsselskab af ejendomme i hele Danmark for både lejere og udlejere.