• Vores samarbejdspartnere er i høj kurs

    - Vi tilbyder mange muligheder så du får mest værdi for pengene

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Boligstart er vi glade for at kunne præsentere, og dele, vores stærke netværk af samarbejdspartnere som du trygt kan benytte. Vores samarbejdsparterne leverer kvalitet og værdi for pengene. Vi anbefaler dig at bruge en eller flere af dem næste gang du har behov hjælp til hjemmet.

Boligstart samarbejdspartnere

Hos Boligstart benytter vi mange samarbejdspartnere på forskellige områder

De samarbejdspartnere vi benytter er alle virksomheder og personer vi kan henvise nye kunder og opgaver til. Det kan være en håndværker der skal assistere ved reparationer i de lejemål vi administrerer, istandsætte ved fraflytning eller være behjælpelig med spørgsmål til enkelte elementers funktioner. Det kan også være virksomheder der tilbyder opfriskning af hjemmet som eksempelvist en køkkenvirksomhed der tilbyder en bred pallette af produkter.

Vores samarbejdspartnere er alle forud godkendt af Boligstart, så vi ved det er nogle af de bedste på markedet, og fornuftige prismæssigt. Hos Boligstart sætter vi en stor ære i at henvise nye kunder og potentielle emner til vores samarbejdspartnere så de udover de opgaver der laves direkte for Boligstart, også får muligheden for at udvide deres portefølje. Hvis du vil være samarbejdspartner på Boligstart er du velkommen til at kontakte os, så kan vi drøfte dine muligheder.

 

ER DIN DRØMMEBOLIG ALLEREDE UDLEJET?

- så kan du blive skrevet op til den

SKRIV DIG OP HER