Ejendomsadministration

Boligstart står for ejendomsadministration af boliger i hele Danmark. Vi er et boligselskab, der både hjælper lejere med at finde deres nye bolig og udlejere med at leje deres boliger ud. Vi har mange års erfaring inden for boligadministration branchen, og vi ved derfor, hvordan de fleste problemstillinger løses bedst muligt både for udlejer og lejer.

Ring til os i dag på telefon 79 30 40 42 og hør mere om vores ejendomsadministration.

Find din nye lejebolig hos os

Boligstart har et bredt udvalg af forskellige lejeboliger i mange forskellige byer rundt omkring i landet. Vi udlejer både lejligheder og huse, og vi har lejeboliger til enhver smag og pris. Hvis du vælger at leje en bolig igennem Boligstart, får du et professionelt boligselskab, der har styr på tingene. Du kan se vores ledige lejeboliger her på siden, eller du kan skrive dig op på vores venteliste, hvis du ikke finder en ledige bolig, der dækker dine behov. Så kontakter vores boligadministration dig, så snart der kommer en ledig bolig, der passer til dine ønsker.

Nem udlejning af din bolig

Som udlejer er det nemt at leje dine boliger ud, hvis du bruger Boligstart til at stå for din ejendomsadministration. Vi søger for at finde en lejer til din bolig, står for lejekontrakten og står for den løbende kontakt med lejeren. Det eneste du skal gøre er derfor at undersøge, om huslejen bliver betalt hver måned, og om det er indberettet rigtigt til skat.

Skal vi stå for din ejendomsadministration?

Vil du vide mere om, hvordan Boligstart kan hjælpe dig med din boligadministration, eller ønsker du at leje en bolig? Så kontakt Boligstart på telefon 79 30 40 42 eller kontakt@boligstart.dk.