• Kvalitet, service og tilfredshed

    - Er nogle af vores højeste prioriteter

Fordele som lejer

Der er mange fordele ved at indgå et lejemål gennem Boligstart. Vi udlejer boligerne for ejeren, og er din direkte kontakt i hele lejemålets længde.

Når Boligstart står som din direkte kontakt mellem dig og udlejeren, betyder det groft sagt, at du har en direkte linje til os døgnet rundt. Det gælder, uanset om det er simple spørgsmål eller defekter ved dit lejemål, der skal repareres. Vi står altid parat til at hjælpe så hurtigt, det er os muligt.

Hos Boligstart er det nemt for dig at finde din næste drømmebolig, uanset om den er klar til indflytning lige nu eller er optaget. Via vores venteliste, bliver du som lejer prioriteret i rækkefølge og kan altid sikre dig, at du får din drømmebolig tilbudt som en af de første.

 

Boliger til leje

Hos Boligstart er det nemt at finde de boliger, vi har til leje eller de boliger, du kan blive skrevet på venteliste til. Vi opdaterer Boligstart.dk hver dag, og kontakter løbende vores venteliste, så den altid er ajourført.

Find bolig

Nyheder

Hos Boligstart kommer der løbende nye lejemål, og projekter. Lejemålene kan du altid finde under "Find bolig". De større projekter annonceres altid god tid i forvejen under vores nyheder, så du har muligheden for at blive skrevet på ventelisten eller få yderligere information.

Læs nyheder

Vi er meget glade for vores lejere

- Og du er mere end velkommen til at kontakte os

Kontakt os

Flere fordele....

Boligstart benytter altid juridisk korrekte lejekontrakter, der er udarbejdet af de jurister, vi samarbejder med. På den måde er både du som lejer og udlejer sikret, at det er nemt at finde ud af, hvad der er aftalt, og du har sikkerhed for, at de indgåede aftaler er bindende.

Hos Boligstart bruger vi vores brede netværk af samarbejdspartnere, når der er defekter eller reparationer, der skal foretages i dit lejemål. Vi etablerer kontakten mellem dig og håndværkerene og følger op på, at arbejdet er udført tilfredsstillende for både dig og udlejer.

 

ER DIN DRØMMEBOLIG ALLEREDE UDLEJET?

- så kan du blive skrevet op til den

SKRIV DIG OP HER