• Administration af udlejningsejendomme

    - Det er nemt, enkelt og til faste priser

Udlejer information

Hos Boligstart tilbyder vi en service der kan være svær at takke nej til som udlejer. Vi tilbyder at være din direkte kontakt til lejeren, således at det er nemt og fleksibelt for dig som udlejer og din lejer at være i kontakt.

Som administrator foretager vi blandt andet følgende: - Al kommunikation med lejer - Ved reparationer inden for en vis aftalt økonomisk grundramme bestiller vi og koordinerer reparationen med lejer, og en af de fagfolk, vi har tilknyttet på Boligstart.dk, uden du skal bruge tid på det. - Vores juridiske samarbejdspartner sikrer, at vores lejekontrakter altid er opdateret efter gældende lovgivning. For ovenstående ydelse betales et fast månedligt beløb, som afregnes kvartalsvist. Beløbet forudbetales forinden kvartalet starter.

Er du også interesseret i at undgå papirbøvl, opkrævning af husleje mm.? Vi tilbyder, gennem vores samarbejdspartner, en komplet løsning hvor al bogføring, opkrævning af husleje, kvartalsvis balance mm. samles i en pakke og tilbydes til meget favorable priser. Kontakt Boligstart og hør nærmere

 

Nemt for lejer

For lejeren betyder dette, at de ved enhver form for henvendelse kan kontakte Boligstart, hvorefter Boligstart vil løse problemstillingen aktivt uden ventetid og utilfredshed over manglende reaktion fra dig som udlejer.

Se præsentation af boliger

Sikkerhed for udlejer

Der vil være en grundaftale, der sikrer, hvilke beslutninger du som udlejer giver Boligstart ret til at uden din indblanding. Det kan f.eks. være småreparationer inden for et bestemt prisloft.

Kontakt Boligstart

Vi er lokalt forankrede

- Og vil gerne høre fra dig!

Om Boligstart   Kontakt os

Udlejning & fraflytning

Hos Boligstart Administration tilbyder vi naturligvis også at hjælpe med at varetage hele udlejningsforretningen for dig.

Vi foretager som udgangspunkt nedenstående: - Udarbejdelse af præsentationsmateriale, hvor det eneste du skal levere er fotos samt beskrivelse (*) - Annoncering på Boligstart.dk, og efter ønske og særskilt betaling på Facebook eller i trykte medier(**) - Fremvisning og dialog med interesserede lejere - Udarbejdelse af juridisk korrekt lejekontrakt samt underskrift heraf - Meddele flytning til forsyningsselskaberne - Foretage overdragelse af lejemålet til lejer samt flyttesyn

* Vi kan gennem vores samarbejdspartner tilbyde professionel fotografering med plantegning, blå himmel, samt beskrivelse til favorable priser. ** Gennem vores samarbejdspartnere til favorable priser For yderligere oplysning om priser, indhold mm. står vi klar til at besvare dine spørgsmål.

 

ER DIN DRØMMEBOLIG ALLEREDE UDLEJET?

- så kan du blive skrevet op til den

Skriv dig op her