• Vi administrerer boliger for udlejere

    - og er lejernes direkte kontakt

Om Boligstart.dk

Boligstart.dk er en lokalt forankret boligportal med fuldt fokus på både lejer og udlejer.

Hvad enten man er lejer, og har et ønske om at leje en bolig gennem Boligstart, eller om man er udlejer og gerne vil benytte vores administration, foregår håndteringen professionelt og med hensyntagen til de særskilte behov der findes. Vi har mange års erfaring med såvel udlejning samt administration og kender, og kan behandle, de problemstillinger der opstår og skal løses på bedst mulig vis for alle parter.

De udlejere der har deres boliger administreret gennem Boligstart er alle forud godkendt og lever op til de krav der stilles, så lejerene sikres det bedst mulige lejeforhold fra start til slut. Vi opdaterer løbende de boliger der er til leje, så der konstant er nye tilbud. Hvis du som lejer dog ikke kan finde den helt rigtige bolig kan du kontakte os og blive oprettet på ventelisten med dine særskilte behov, så er du sikret at du får boligen tilbudt før andre.

Som udlejer er det nemt at benytte Boligstarts administration. Ved opstart modtager du en tjekliste med de oplysninger vi har behov for, og herefter kontakter vi lejeren og orienterer dem om de fremtidige kontaktmuligheder. Du skal som udlejer ikke forholde dig til kontakten, og vil kun blive inddraget ved istandsættelser af større karakter samt ved fra – og indflytning – Det er nemt.