Administration af ejendomme og boligadministration i Viborg

Boligstart er et administrationsselskab i Viborg, der står for udlejning af lejeboliger. Vi hjælper udlejere med at udleje deres boliger, og vi hjælper lejere med at finde deres nye lejeboliger. Vi har arbejdet med boligadministration i Viborg i en lang årerækker, og vi har derfor et stort kendskab til lokalområdet.

Ring til tlf. 79 30 40 42 og hør mere om vores ejendomsadministration i Viborg.

Udlej din bolig igennem Boligstart

Har du en bolig, som du gerne vil have udlejet? Så står vores administrationsselskab i Viborg klar til at hjælpe dig med det. Vi tilbyder at være den direkte kontakt til lejeren af din bolig, hvilket sparer dig for en masse tid. Hvis du vælger Boligstart til at stå for administration af ejendomme i Viborg, sørger vi for en professionel håndtering af hele udlejningsprocessen. Vi finder den rette lejer, sørger for, at det kontraktmæssige er i orden og står for al den efterfølgende kommunikation med lejeren.

Lej en bolig hos Boligstart

Det er nemt at leje en bolig igennem vores ejendomsadministration i Viborg. Du kan se en liste over vores lejeboliger her på hjemmesiden, hvor du kan se, hvilke der står klar til indflytning og hvilke, det er muligt at skrive sig på ventelisten til. Når du skriver dig på vores venteliste, prioriterer du dine ønskede lejemål. På den måde sikrer vi, at du er en af de første, der får tilbudt de ønskede lejemål. Det er nemt og hurtigt at leje en bolig igennem vores boligadministration i Viborg.

Kontakt dit lokale administrationsselskab i Viborg

Har du spørgsmål til vores boligadministration i Viborg, eller ønsker du, at Boligstart skal stå for administration af dine ejendomme i Viborg? Så kontakt os på tlf. 79 30 40 42 eller skriv en mail til Kontakt@boligstart.dk. Vi glæder os til at fortælle dig mere om vores ejendomsadministration i Viborg.