Boligudlejning og boligselskaber

Der findes utallige boligselskaber i Danmark, og det kan være svært at vælge et frem for et andet. Boligstart er et boligselskab for både lejere og udlejere. Vi står for boligudlejning i hele Danmark, og vi har stort fokus på både lejeren og udlejeren. Vi har et bredt udvalg af lejeboliger i forskellige størrelser og til forskellige priser.

Vil du vide mere om vores boligudlejning? Kontakt os i dag på telefon 79 30 40 42.

Søger du en bolig?

Så er der stor sandsynlighed for, at du kan finde en igennem Boligstart. Vi udlejer både huse og lejligheder, og vi har boliger både til enlige, par og familier. En af de fordele, der er ved at leje igennem Boligstart frem for andre boligselskaber er, at vi står for alt kontakten til din udlejer. Du skal derfor blot henvende dig til os, hvis du har spørgsmål, har noget i lejligheden, der skal repareres eller noget helt tredje.

Vil du gerne udleje din bolig?

Så hjælper vi gerne med din boligudlejning. Hos Boligstart tilbyder vi at stå for al kommunikationen med din lejer, og du skal derfor ikke bruge tid på udlejningen. Vi sørger for alt fra lejekontrakten til at besvare spørgsmål, hvis din lejer har nogle. Vi udformer fra start en grundaftale, hvor vi aftaler, hvilke beslutninger, du giver os lov til at tage på dine vegne som fx småreparationer.

Få flere informationer

Har du spørgsmål til vores boligudlejning, eller vil du høre mere om fordelene ved at vælge Boligstart frem for andre boligselskaber, så kontakt os på telefon 79 30 30 42 eller info@boligstart.dk. Vi er meget fleksible og kan kontaktes, når det passer dig.