nyhed

Det er dejligt at sove godt om natten!

Skrevet d. 10-02-2017 09:17

Vi er glade for at kunne annoncere en ny samarbejdspartner i vores netværk, der gør alt for at give dig gode drømme. Dinseng.dk har alt fra sengetøj, rullemadrasser, dyner og hovedpuder, og udvalget tæller lækre Brands som Dunlopillo, Silvana Support og Södahl.

Læs mere

nyhed

Endnu en stærk samarbejdspartner hos Boligstart!

Skrevet d. 25-11-2016 11:18

Vi er glade for, og stolte over, at vi har fået endnu en stærk samarbejdspartner tilknyttet. Vores nyeste samarbejdspartner Leoni Advokater er et fullservice advokatfirma der yder en optimal juridisk bistand. Læs mere her: http://boligstart.dk/profil/121-leoni-advokater

Læs mere

nyhed

FUNHALL - det dælme en oplevelse!

Skrevet d. 24-10-2016 07:23

Et hjerteligt velkommen til vores nye spændende og sjove samarbejdspartner, FUNHALL. Hos FUNHALL er der et væld af forskellige aktiviteter og du kan få skræddersyet et arrangement efter dine ønsker.

Læs mere

nyhed

Endelig ordentlig lyd og god rådgivning!

Skrevet d. 23-09-2016 07:26

Vores nye samarbejdspartner Hi-Fi Klubben i Viborg er fremragende til at give dig den rigtige rådgivning De giver dig mulighed for at lytte til og se på alle deres produkter så du kan træffe det rigtige valg, og samtidigt har de et bredt udvalg af markedets bedste produkter, så de udfylder næsten ethvert behov indenfor kvalitets lyd og billede oplevelser Et stort velkommen! Se mere her: http://boligstart.dk/profil/115-hi-fi-klubben

Læs mere

nyhed

Den rigtige samarbejdspartner til alle smedeopgaver

Skrevet d. 16-09-2016 10:14

Hos boligstart er vi glade for at kunne præsentere den helt rigtige samarbejdspartner til smedearbejde. Hos Welding Company påtager de sig produktionsopgaver som underleverandør, og sikrer deres kunders succes og bidrage som underleverandør til et konkurrencedygtigt dansk erhvervsliv.

Læs mere